V75 på Jägersro, 5 april 2014

Då så, då kör vi ett blogg inlägg igen. Det var ett tag sedan, men när vår eminente ordförade/reseledare/ekonomiansvarige/dataspecialist Tallen nu har tillhandahållit en sådan oerhört vacker hemsida som vi trots allt har så känner jag att jag vill använda den bättre!

I V75-1 tycker många att manska spika Olympic Kronos, jag är inte alls så säker på det faktiskt. När Ludde kör kan vad som helst hända och jag garderar upp med 1,7,9,11 också där nian och elvan gärna får vinna då det hade gett bra med pengar. 11, Rico Follo med Erik har gått jättebra i dom lopp jag sett och vann också på V75 för en tid sedan och det finns absolut inget som säger att han inte kan göra så igen.

I V75-2 har jag bara en sak att säga. Femman i kortlopp. Som i detta fallet råkar vara en av dagens bästa hästar enligt många. Jag spikar nummer 5-Angelo Am utan att blinka.

v75-3 tycker jag känns svårt. Noras Bean ska väl egentligen vinna sett till kapacitet, men det är väldigt många bra hästar med och bland annat är Juggle Face (9) knappt spelad på V75 och en sådan guldgruva nonchalerar inte Travbolag 22. Fläskar på med i stort sett alla hästar som enligt mig kan ha den minsta chans att vinna.2,3,5,6,8,9 streckas här.

V75-4 är fan heller inte lätt. Många bra hästar som knappt är spelade. Bland annat 10- Valetta Strix som med Ludde i sulkyn kan ge många V75-tippare som missat den en dyster eftermiddag. Grundtipset är att 4. Ocean Dream leder från start till mål, men hästar är ju hästar och jag plockar in ytterligare fyra kusar. 1,3,4,7,9,10 ska med.

v75-5. Jag spikar 2-Britt Palema. Inte för att jag tror att den kommer att vinna lätt utan för att det hade blivit väldigt dyrt om jag skulle plocka med alla jag ville ha med här. Hon är en bra spik och Fredrik Persson har stort förtroende för hästen.

V75-6 är kanske det svåraste loppet idag tycker jag. Ingen klar favorit i min mening. 10- Västerbo Fantast är bra, och tas med, men jag vill ändå ha med flera. 2,3,4,10,11 där jag tror en hel del på Kolgjini och 11- Vivo Per Lei.

V75-7. Spik på omgångens klaraste favorit. Går han felfritt vinner han.Punkt slut.

Där har ni några rader om hur jag har tänkt. Som vanligt har jag använt mig av V75-guiden och Björn Goops ”Björnkollen”.

Jag spelar min tredje omgång för året och har efter att ha missat årets första lopp satt 13 raka lopp. Jag hoppas innerligt att sviten förlängs idag med sju nya rätt och en svit på i så fall 20 raka lopp. Jag känner på mig att det blir favoritbetonat i Malmö i eftermiddag och i så fall är vi med, men i och med att jag spelar med tre spikar finns det även utrymme för skrällar i de andra fyra loppen. Nu ska jag gå och kyla champagnen!

Gnägg gnägg

//Andreas Sjöndin, stolt medlem av Travbolag 22

Lämna ett svar