Årsmöte

Kamrater,

I egenskap av de nya EU-direktiven gällande utskick av papperspost i december där vår egen representant klubbade igenom att hädanefter skola inga dokument med PostNord utfärdas utan endast elektroniskt efter den tunga fadäsen med Jespers inbjudan som fortfarande troligen inte har kommit fram. Bolaget har utan resultat försökt nå ansvarig brevbärare för att få en kommentar kring det skedda fiaskot. PostNord har avböjt att kommentera detta, men undrar om de kan få upprättelse kring detta genom att stå för de elektroniska portokostnaderna för detta utskick, vilket fick vår ekonomiansvarige att tända på alla cylindrar och tacka ja. En representant för bolaget som vanligt vis ägnar sig åt sponsring äger efter vissa förhandlingar nu hela PostNord och har själv åtagit sig att dela ut samtliga julkort inom kungariket på egen hand som ett tecken på goodwill.
I enighet med standarden för GDPR skola inga medlemmars sanna identitet röjas därför nämns ingen nedan vid rätt namn utan endast pseudonym.

Ledningsgruppen, bestående av Hells Angels gamla ordförande Thomas Muller, Peps Persson samt Olle Goops stalldräng Robert, har klubbat igenom följande förslag för årets årsmöte som i år kommer bli något alldeles extra.
Vi inleder festligheterna hos sponsoransvarige på den ”Långa gatan” över den ”dåliga” trafiksskolan. Tid för sammankomst sätts till klockan 12.00, digital tid, för er som inte förstår det digitala, så är det när både den långa och korta visaren pekar rakt upp. Väl där åtnjuts den traditionsenliga förlorarpizzan och här önskar vi att förloraren har med sig middagen vid ankomst för att spara tid.
Vi äter vår måltid i lugn och ro för att sedan gå över till årsmöte och prisutdelning som även den sker hemma hos sponsringsansvarige.

Vi räknar med att detta tar runt 2-3 timmar och efter detta så tar vi allesammans och sätter det långa benet för det korta och traskar ner mot Emmaboda International Central Station, EICS, för att med hjälp av rälsbuss transportera oss och våra pinaler till länets residentsstad där vi kommer checka in på hotell Best Western Plus Kalmarsund Hotell där tre ytterst ståndsaktiga sviter står till vårt förfogande där bolaget har lämnat in önskemål om både lättklädda damer samt förnödenheter i form av rusdryck och saffransbullar. Rumsindelningen kommer bli enligt följande. Tottenhamrummet består av PO-s förstfödde samt den ”bra” trafikskolans ögonsten. I västra flyglen inrymms konungen av Dart samt Istappen. De övriga två som inte blev valda, det vill säga den äldre av de glutensjuka och den som enligt sitt efternamn inte är sjuk får dela säng och pyjamas i hotellets källare.

Vid ankomst till hotellet finns spamöjligheter samt prostituerade män för de som känner sig sugna

Vi tänker att vi går ut och äter middag på någon av stadens krogar där Travbolaget kommer stå för notan så länge vi inte beställer något.

Tidsplan för fredagen:
12.00- Samling för mat hos sponsoransvarige
12.30- Årsmötet inleds med traditionsenlig prisutdelning samt kaffe med avec
15.00- Tåg till Kalmar. Vi bokar biljetterna under årsmötet när vi vet mer om hur vi ligger till i tidsplanen.
16.00- Ankomst till hotellet.
16.30- Spa och bastu
19.00- Bord bokat på Harrys för hamburgerbuffe
21.00- Pubrunda.

Lördagen
9.00- Frukost sedan fri aktivitet. Alla ansvarar för sin egen hemkomst och lägger upp det efter eget önskemål.
11.00 Utcheckning.

Lämna ett svar